äventyret är slut..

Äntligen hemma!!!

Efter en stundom tuff vecka i Göteborg, är nu hela lilla familjen hemma igen!! Åhh va gött det va att komma hem igårkväll. Tänk att det kan kännas så bra att komma hem :)

Max har skött sig exemplarisk under sin sjukhusvistelse, vi hade inte kunnat vara mera stolta över honom! Det känns som om det är hans glada humör, oändliga leenden och positiva sätt som många gånger fått oss att orka kämpa lite till. När våran ork sinat, har det räckt att bara titta på Max, så inser vi att det är han som genomgått det värsta, och kan han så kan vi!

Vi vill passa på att tacka hela personalstyrkan på barnhjärtcentrum avdelning 323 och Barn IVA på Östra sjukhuset.  Ni har varit toppenbra; proffsiga, goa med Max och väldigt måna om oss alla tre. Vi hade inte kunnat haft det bättre, trots omständigheterna. TACK för att ni hjälpt Max bli frisk och att ni tagit väl hand om våran son! TACK! Vi kan aldrig tacka er nog!

Och TACK för alla era kommentarer!! Det har varit extra kul att sätta sig vid datorn, och läsa era kommissar, och skratta med er! En del inlägg är ju bara för roliga! =) Det känns gott att veta att ni finns där ute! 

Nu slutar vi blogga här, men om du fastnat för våran lilla galna familj så finns vi här. Och här, men då måste du be om lov först!! (Maila mig, [email protected] )

Kram alla underbara fantastiska människor!!! Tack för att ni finns!

<3 Max, Ida och Sebbe <3

Trådlöst!

Nu sitter pappsen här igen andra kvällen irad kommer till orsaken senare!

Idag har Max fått bli tråd och slanglös!
Dränet och Pacemaker-sladdarna är borttagna!

Det började på morgonen med en sjuksyster som lät mycket tveksam till att vi skulle få tabort sladdarna, då kännde sig mamma och pappa lite besvikna men efter att läkarna varit inne på rond och sagt att vi skulle röntgas och om allt såg bra ut skulle de ta bort slangarna kändes det mycket bättre!
Iväg till röntgen och sen strax innan lunch tog de bort slangen och sladdarna, Max fick lite morfin och lugnande innan och han var jätteduktig!!
Efteråt var nog Max lite på pikalurven för när jag bar tillbaka honom till rummet bara skrattade han åt mig hela vägen!


Såhär ser det ut på Max bröst nu, trådarna under plasten är bara för att hålla ihop hålet där dränet satt.
Rodnaden runt allt gick ner fint på bara någon timme.


Resten av dagen har vi mest slappat och glott på TV, pappa har även lyckats vinna Fotbolls VM på Playstation2 medans mamma och Max sov.


Vi har lekt massor med Titt Ut! idag det gillar Max! Skrattar som bara den!

Imorgon skall vi röntga och ta ett ultraljud på hjärtat och ser detta bra ut kommer vi få åka hem!
Det tycker vi låter mycket bra! Inte för att det har uppstått någon mega trisstess ännu, dagarna rullar faktiskt på ganska skapligt, men det är ju alltid skönare att vara hemma plus att det är ju ett kvitto på att allt gått riktigt bra!


Vila behöver man också göra! Det kan vara lite påfrestande med alla kontroller och mediciner ibland

Ja just det orsaken till att Pappa sitter här igen är ju helt enkelt att vi tror och hoppas på att få åka hem imorgon så då sover jag på RMD för att vara lite mera utvilad imorgon när vi skall åka så jag är riktigt trafiksäker!

Tack alla som skriver så fina kommentarer det värmer verkligen!
Det vore kul att få se vilka alla är som läser våran blogg om Max
Så kan inte alla ni lämmna en kommentar var på detta inlägg!
Med vänliga hälsningar Max, Mamma och Pappa

RSS 2.0