äventyret är slut..

Äntligen hemma!!!

Efter en stundom tuff vecka i Göteborg, är nu hela lilla familjen hemma igen!! Åhh va gött det va att komma hem igårkväll. Tänk att det kan kännas så bra att komma hem :)

Max har skött sig exemplarisk under sin sjukhusvistelse, vi hade inte kunnat vara mera stolta över honom! Det känns som om det är hans glada humör, oändliga leenden och positiva sätt som många gånger fått oss att orka kämpa lite till. När våran ork sinat, har det räckt att bara titta på Max, så inser vi att det är han som genomgått det värsta, och kan han så kan vi!

Vi vill passa på att tacka hela personalstyrkan på barnhjärtcentrum avdelning 323 och Barn IVA på Östra sjukhuset.  Ni har varit toppenbra; proffsiga, goa med Max och väldigt måna om oss alla tre. Vi hade inte kunnat haft det bättre, trots omständigheterna. TACK för att ni hjälpt Max bli frisk och att ni tagit väl hand om våran son! TACK! Vi kan aldrig tacka er nog!

Och TACK för alla era kommentarer!! Det har varit extra kul att sätta sig vid datorn, och läsa era kommissar, och skratta med er! En del inlägg är ju bara för roliga! =) Det känns gott att veta att ni finns där ute! 

Nu slutar vi blogga här, men om du fastnat för våran lilla galna familj så finns vi här. Och här, men då måste du be om lov först!! (Maila mig, [email protected] )

Kram alla underbara fantastiska människor!!! Tack för att ni finns!

<3 Max, Ida och Sebbe <3

Kommentarer
Postat av: Johanna

Skönt för er att få vara hemma !

Dax att återvända till de andra bloggarna då ;)

2008-12-05 @ 11:05:16
URL: http://lyckostigen.blogg.se/
Postat av: Farmor Eriksson

Tack för att ni finns och att du och Sebbe är de bästa föräldrar man kan tänka sig till Max. Ni är bäst. Kram från Farmor/Mamma/Sväris

2008-12-06 @ 11:50:20
Postat av: Petra (en hjärtebarns mamma)

Hej!

Läste dina inlägg här. vet exakt vad Ni gått igenom!! Vår dotter opererades i Gbg 3 nov-08 då 4,5 mån gammal. Nu är hon snart 1 år (7 juli)och full av sprudlande liv:)

2009-06-23 @ 19:09:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0