första besöket på IVA

åhh våran älskling!!

Nu har vi hälsat på Max på IVA.
Innan vi kom dit, kändes det otroligt läskigt, även fast vi hade sett kort innan så vet man ju aldrig riktigt vad som väntar..
Men så fort vi klev in på rum 2, så släppte all oro. Våran lilla goding såg inte så läskig och annorlunda som vi inbillat oss.
Han såg ut som samma "gamla" Max... Fast med lite mer slangar, sladdar och apparater runt sig.

Han sover som en ängel nu, de tänker hålla honom sövd nu under natten, imorgon har de tänkt att försöka väcka honom. För tillfället är han kopplad till en respirator, som ska underlätta för honom, genom att ta över andningen. Men Max är lite bångstyrig och vill andas själv, så han krigar lite med respiratorn =) Våran buse!

Här kommer lite bilder på Max, på IVA. Känsliga läsare varnas!!!

Det är mycket apparater, som håller koll på Max tillstånd.


Han sover gott, Maxen


Det ser nog mycket värre ur än vad det är..


Han kommer få ett mäkta coolt ärr sen


De tre slangarna längst ner är sk. dränageslangar, som ska leda bort vätska från lungsäckarna och en som ska leda bort blod från hjärtat. I näsan sitter en sond i ena näsborren och respiratorn i den andra.   Men mycke slangar är det.

Vi pratar och smeker på Max, för vi tror att han känner och hör oss, fast han sover ganska djupt. Emellanåt så viftar han till på nån tå eller nåt finger, och han ligger och småsnuttar lite på tungan =)


Våran sötnos är så tapper! Han är så duktig, han är viljestark och envis så vi hoppas att det inte ska ta alltför lång tid innan han är redo att få komma ner på avdelningen istället.

Den här dagen har varit en av de längsta och tyngsta i våra liv. Aldrig hade jag trott att livet kunde kännas så tomt och innehållslöst utan Max!! Han är verkligen det BÄSTA vi har, och utan honom så är vi ingenting!

Nu ska jag försöka sova (Sebbe har redan däckat av!)
Vi hörs imorron!
Kram och godnatt!  // Ida

Kommentarer
Postat av: mamma

Skönt att det gått bra..Ni är starka och duktiga föräldrar..När max känner det från er så blir det ett bättre tillfrisknande för han..Älskar er kära barn..Pussar & kramar..mamma

2008-11-26 @ 11:36:15
Postat av: Elin Ekenstierna

Hej Ida och Sebbe, vad skönt att allt har gått bra! Vi tänker på er mycket och ofta, och saknar er!! Hoppas att vägen tillbaka kommer gå bra, Max verkar vara en riktig fighter! Jag finns här när helst du vill prata Ida, och hoppas vi hörs snart. Många pussar och kramar Elin jobbarkompis, alla på jobbet hälsar säkert (utom Eva, hon vet inget. Det berättar ni om och när ni vill.) Lycka till och vi hörs!

2008-11-26 @ 19:15:23
Postat av: Anonym

Tänker på er mina godingar och "vår" lilla chamör. Allt kommer att gå bra, våra böner kommer att bli hörda. Älskar er!

Pussa godingen från Tant Mica.

2008-11-26 @ 19:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0