slappardag med flörtisen

Mamma här!

Natten var lugnt. Som sagt, roomservicen va la kanske lite väl regelbunden, men vad gör man när folk ber snällt? (eller har ett jobb att sköta!)
Vi lyckades få några timmars sömn iaf. Max några fler, mamma några mindre =) Lite innan 8 imorses vaknade jag av att Sebbe stövlade in på rummet. Nyvaken och i smärre chock undrade jag vad han gjorde där!
Sebbe grejade med frukost till oss, medans jag pratade med sköterskorna som kom in och gav Max medicin. Det är ju så att han fortfarande får lite morfin och kissemedicin. Sen får han alvedon och kalium.
Sen måste dränaget ses över, blodtrycket ska mätas samt kontrollera syresättningen i blodet. Lite att pyssla med, med andra ord.


Man blir trött av att flörta och busa med sköterskorna :)


Sen har vi mest slappat hela dagen. Ja innan mamma, pappa och kusin Emelie kom förstås! Det va skönt och kul att träffa lite människor, utifrån "den stora världen". Man blir lite insyltad när man är på sjukhus för länge.

Max myser med mormor!



Sebbe håller ju på att doktorera till hjärtkirurg. Han kan snart alla termer. Det är han som sitter och berättar för de andra föräldrarna om hur hjärtat fungerar och hur Max hjärtfel såg ut. =) Men säg inte till honom att jag berättade det..

När finbesöket åkte, återgick vi till att slappa...

Sen gick vi en sväng på avdelningen idag igen. Pratade med sköterskorna. Eller mamma pratade och Max flörtade!
Sen tittade vi på fiskarna i akvariet -häftiga! Rätt va det var så hade pappa vaknat från tuppluren och va hungrig så då tog vi lite kvällsfika. Sen myste mamma och Max lite, innan det va dags att sova för natten.

När vi åt kvällsmat fick Max gnaga på ett smörgåsrån. Det va MUMS!!


Sen va det bara för mig att gå tillbaka till RMD, för en dusch, blogga och nu snart SOVA!

Det märks att Max bara blir bättre och bättre. Han blir mer livlig och pratig, han är snart sig själv igen. Det händer lite varje dag. Och än så länge så går allt så bra, så numera så är det inte så tungt att blogga,
förut var det mest för att skriva av sig det värsta. Men det märks väl i inläggen oxå, det blir inte så mycke "allvar" nu, mest lite småprat för att fylla ut sidan, och några bilder på Max. (för det är la därför ni är här, för att se bilder på godingen)  =)


Så blir det nu med, för efter en lugn och skön dag, utan några större förändringar, så blir det är ganska kort och stillsamt inlägg!


---> Återigen; TACK för era kommentarer! De Värmer! Vi är glada att läsa dom, vi ser GÄRNA att ni blir beroende! ;) Max får massor med pussar och kramar, han flinar varje gång!
Det känns skönt att ha er där ute, "på andra sidan" sjukhuset. Det är bra, vi behöver er!!! Kram på er, alla godingar!!!


Puss och kram, Ida


Kommentarer
Postat av: Moster Anna

Hej Ida ,Sebbe och max!!

Det är skönt att se och läsa att allt går bra....och snart är ni hemma igen och allt är som de ska va.

Älskar er och De andra hälsar så gott till er med

Kramar Anna

2008-11-30 @ 01:43:40
Postat av: Moster Emma

Skönt att få se våran lille goding och det var skönt att få höra honom när ha snarkade. Han är en riktigt kämpe som kommer att komma långt i livet. Många kramar, pussar och advent hälsningar önskar vi er !

Hoppas att vi kan komma ner i nyår! jag hoppas verkligen det! /Moster Emma och Daniel

2008-11-30 @ 12:28:46
Postat av: Elin Ekenstierna

Skönt att höra att det går i rätt riktning, att det inte händer så mycket är ju bara ett steg närmare hem! Vi längtar efter att få komma till stora Floby och hälsa på! Sluta inte med bilderna, han är ju så gó att titta på, man blir varm i hela kroppen:) Pussar och kramar från Tibro(som regnar bort...)

2008-11-30 @ 15:13:08
Postat av: Farmor Eriksson

Pusselipusspuss, nu har farmor kraftiga abstinensbesvär så nu får ni ta och diskutera när jag kan komma ner och pussa på han. Jag packar väskan och står startklar men det är ni som bestämmer när jag kommer. Ni är såååå duktiga alla tre och hälsa personalen och tacka från farmor. De verkar vara jättesnälla och duktiga. Pussar och kramar från FarmorMammmaSväris.

2008-11-30 @ 18:12:50
Postat av: m som i mona

Kul att höra att allt går bra...Max e ju så himla söt att se på så bilderna ser man ju fram emot att se men även allt ni skriver. När tror ni att ni kommer hem? Ha det så bra och krama Maxen från mej och kram till er med...

2008-11-30 @ 20:41:03
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0